Scenografija i dekoracija

Ako se uzme u obzir velika mogućnost transformacije prostora uz pomoć našeg scenografa i opreme koju posedujemo, bez obzira da li se radi o svadbi, koktelu, žurci, modnoj reviji i sl., Vaš EVENT može izgledati baš onako kako želite!


Bend – DJ

Uz pomoć stručnjaka iz renomirane nemačke kuće HK Audio ozvučili smo prostor audio opremom poslednje generacije i zvučnicima snage 25000 w, postavljenim tako da se zvuk pravilno i podjednako širi prostorom, pri čemu se dobija poseban muzički ugođaj. Posedujemo sve potrebne uređaje prilagođene našem objektu za održavanje jednog muzičkog spektakla, osim muzičkih instrumenata.

Za rasvetu i specijalne svetlosne efekte u prostoru pobrinula se isto tako renomirana kuća MARTIN koja je naš prostor osvetlila svojom opremom za klubove.

Pored klub rasvete postoji i RGB i LED rasveta koja se koristi kada su u pitanju banketi, svečane večere i slično. U sklopu sale na galeriji nalazi se prostorija koja je opremljena uređajima za DJ-a, kao i kompjuterskom opremom preko koje se upravlja kompletnom rasvetom u objektu.

Bend i DJ

Fotograf

Pored odlične organizacije, dobrog prostora i vrhunske atmosfere koji će učiniti da Vaš događaj ostane upamćen, veliku ulogu ima i fotograf. Bez dobrog fotografa slike izblede, a uz pregledanje dobro napravljenih fotografija i nakon više godina osećaćete se kao da se sve ponovo dešava.

Fotograf kojeg Vam preporučujemo poznaje prostor u LUX-u i tačno zna kada će fotografija dobro izgledati.

Specijalni efekti

Ukoliko želite, možemo organizovati vatromet, suvi led za prvi ples ili neke druge specijalne efekte koji bi ulepšali i uveličali Vaš događaj.