Venčanje u LUX-u

LUX Events Center raspolaže sa Svečanom salom koja ispunjava sve standarde i zahteve organizovanja svadbi, banketa i svečanih večera. Veći deo spoljašnjih zidova sale je napravljen od stakla, koji su okruženi ukrašenim zelenim površinama.

Svečana sala je opremljena okruglim banket stolovima za 8-10 osoba, a prima do 350 posetilaca. Poseduje podijum za igru sa profesionalnim osvetljenjem i ozvučenjem. Kompletan prostor u Svečanoj sali je osvetljen LED i RGB rasvetom.


Klima sistem je napravljen tako da je omogućena konstantna izmena vazduha i ubacivanje svežeg vazduha kao i mogućnost ubacivanja različitih mirisa (po želji) kroz ventilacioni sistem, što omogućava izuzetno prijatan boravak u banket sali bez obzira na spoljašnju temperaturu. Ovaj prostor je tako organizovan da se može transformisati i prilagoditi Vašim željama i zahtevima, u kome možete napraviti događaj za pamćenje!

Svadba u LUX-u

Svadbe u LUX-u

Klikom na PDF izaberite jedan od ponuđenih menija
ili sa našim kuvarom sastavite Vaš savršeni meni !

 


Svadbeni meni

 

Klikom na PDF izaberite željenu postavku sale za Vaše venčanje

 


Postavke sale
Set Meni

Postavke sale
Svedski sto

Postavke sale
Set Meni vs Svedski sto

 

Stručni tim LUX-a stoji Vam na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta Vašeg venčanja. Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekoraciju stolova i prostora, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaše venčanje nezaboravnim!

 

Veći deo spoljašnjih zidova Svečane sale napravljen je od stakla, koji su okruženi ukrašenim zelenim površinama. Uz spajanje Svečane sale sa VIP salom, a sve to uz kombinovanje unutrašnjeg i spoljašnjeg osvetljenja, Vaše venčanje će izgledati savršeno!