Sala za zabave

 

LUX Events Center u svom sastavu ima i salu koja ispunjava sve standarde i zahteve za organizovanje manjeg koncerta, modne revije i privatne žurke. Za ove vrste događaja preporučuje se korišćenje ove sale u kombinaciji sa VIP salom, koje skupa čine površinu od 700m², što omogućava prijem do 800 posetilaca. VIP sala je organizovana po principu Hotel – Lobby sedenja i pruža vrhunski konfor i udobnost. Kompletan prostor je opremljen profesionalnom rasvetom za CLUB zabave i profesionalnim ozvučenjem, DJ sobom sa DJ opremom i binom za potrebe žive svirke.

Klima sistem je napravljen tako da je omogućena konstantna izmena vazduha i ubacivanje svežeg vazduha kao i mogućnost ubacivanja različitih mirisa (po želji) kroz ventilacioni sistem, što omogućava izuzetno prijatan boravak u prostoru bez obzira na spoljašnju temperaturu.

Ovaj prostor je tako organizovan da se može transformisati i prilagoditi Vašim željama i zahtevima u kome možete napraviti događaj za pamćenje!

Privatne žurke i koncerti u LUX-u

Privatne zurke u LUX-u

Za ove vrste događaja preporučuje se korišćenje ove sale u kombinaciji sa VIP salom, a skupa čine površinu od 700m² što omogućava prijem do 800 posetilaca. Kompletan prostor je opremljen profesionalnom rasvetom za CLUB zabave i profesionalnim ozvučenjem, DJ sobom sa DJ opremom i binom za potrebe žive svirke. Parking je obezbeđen za više od 200 automobila.

Modna revija u LUX-u

 

Prostor za modne revije je tako organizovan da se može transformisati i prilagoditi Vašim željama i zahtevima u kome Vaša revija može izgledati po uzoru na revije iz svetskih modnih centara!