Korporativni događaji

 

LUX Events Centar je nastao po ugledu na slična mesta u svetu , a sa podjednakim standardima u tehničkom i estetskom smislu, projektovan je tako da zadovolji potrebe multifunkcionalne namene. Raspolaže sa banket salom koja ispunjava sve standarde i zahteve organizovanja svih vrsta događaja. Za korporativni Event preporučuje se korišćenje ove sale u kombinaciji sa VIP salom, koje skupa čine površinu od 700m², što omogućava prijem do 800 posetilaca. Na galeriji u glavnom prostoru posedujemo i VIP salu koja je jednom svojom stranom povezana sa banket salom, tako da se stiče utisak da je sve jedna celina. VIP sala je organizovana po principu Hotel – Lobby sedenja i pruža vrhunski konfor i udobnost gde možete uživati u druženju sa poslovnim partnerima ili kolegama.

Klima sistem je napravljen tako da je omogućena konstantna izmena vazduha i ubacivanje svežeg vazduha kao i mogućnost ubacivanja različitih mirisa (po želji) kroz ventilacioni sistem, što omogućava izuzetno prijatan boravak u prostoru bez obzira na spoljašnju temperaturu.
Kompletan prostor je opremljen profesionalnom rasvetom za CLUB zabave i profesionalnim ozvučenjem, DJ sobom sa DJ opremom i binom za potrebe žive svirke.

Ono što izdvaja LUX Events Center u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora prema Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Beogradu napravite EVENT baš onakav kakav želite.

Korporativni dogadjaji

Veći deo spoljašnjih zidova banket sale je napravljen od stakla, koji su okruženi ukrašenim zelenim površinama. Uz spajanje banket sale sa VIP salom, a sve to uz kombinovanje unutrašnjeg i spoljašnjeg osvetljenja, Vaš događaj će izgledati savršeno!

Svečane večere

Svecane Vecere

Privatne zurke u LUX-u

Privatne zurke u LUX-u